Melyik a legmenőbb páros?


  • Erdélyi Mónika és Mollika?
  • Kiszel Tünde és Donatella?
  • Goldie Hawn és Kate Hudson?
  • Cindy Crawford és Kaia Gerber?
  • esetleg: Kris Jenner és Kim Kardashian?

Dehogy, nem ők, hanem Wendy és Kelly Rexon!

Hogy nem tudják, kik ők? Mondjuk, ez nem csoda, nem láthatjuk őket az újságban, a képernyőkön, a mozivásznon.

Dr. John R. Watret Los Angelesből repült Atlantába március 16-án, és megkérte, hagy csinálhasson egy képet a pilótafülkéből, ahol a pilóta és a másodpilóta is egy nő volt. Mint meghallotta, ráadásul egy anya-lánya páros - írta a Daily Mail.

Watret ki is posztolta a képet a Twitter-oldalára, ahol azt írta még, hogy a repülőt jó volt, és "inspiráló ez a nők számára", valamint hogy "csodálatos".

A képet hamar megkedvelték a felhasználók, amit mi sem mutat jobban, hogy a fotót (pontosabban kettőt, mert kétszer is kirakta) eddig 47 ezren kedvelték, 18 ezerszer retweetelték.

Just flew from LAX to ATL on Delta piloted by this mother daughter flight crew. Great flight. Inspiring for you women. pic.twitter.com/4Gk1vHCcZ1

- John R. Watret (@ERAUWatret) March 17, 2019

A Rexon család egyébként pilótadinasztia, Wendy Rexon édesapja is az volt, ma már nyugdíjas. Férje az American Airlinesnél dolgozik, szintén pilótaként és Kelly mellett másik lánya, Kate is pilóta.

A képet újraosztotta egy másik pilóta is, egy hasonló képpel. Ezen ő és másodpilóta fia szerepel. Le sem tagadhatnák, hogy rokonok.

With my son, also pic.twitter.com/n6WrwNWapP

- rocarasa (@rocarasa) March 18, 2019


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!