Egy börtönben ülő rab szerint krematóriumban, ezer fokon hamvasztották el VV Fanni holttestét, amelyet halottaskocsival vihettek el - írta meg a Bors.


A lapnak a Novozánszki család ügyvédje azt mondta: a rab szerint a holttestet egy olyan társaság tüntette el, amely egy krematóriummal van kapcsolatban, ahol „két hivatalos hamvasztás között, egy nem hivatalos is belefér” - fogalmazott Lichy József.

A rab azonban neveket nem mondott, így a meghallgatása hivatalosan is lezárult - tette hozzá a család ügyvédje.

Annyi bizonyos: Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított, és jelenleg előzetes letartóztatását töltő B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A férfi a gyilkosságot a mai napig is tagadja. Állítása szerint a lány rosszul lett, segítségért sietett vele, és pár száz méterre Fanni lakhelyétől, jóhiszeműen átadta két férfinak.

B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók vért találtak. Az autó csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!