Egyre növekszik a kampány a nők pozitív testképéért, és az Instagramon megannyi plus size modell tesz szert nagy sikerre. Sok divatmárka válaszolt a növekvő igényekre, és egyre több olyan modellel dolgoznak együtt, akinek nem kifejezetten "modellalkata" van.


A Victoria's Secret azonban még nem tette meg ezt a lépést: fehérneműit még mindig kizárólag magas és vékony lányokkal reklámozza. Óriási előrelépés lenne a nők és a divatipar számára is, hogyha egy ilyen márka plus size modellekkel is együtt dolgozna.

Tabria Majors úgy gondolta, hogy kezébe veszi az irányítást, és újrafotózta a Victoria's Secret régebbi reklámkampányait.

„Tiszteletemet szeretném kifejezni a kedvenc Victoria's Secret kampányaim iránt, és megmutatni, hogy egy formás modell is jól tud kinézni a fehérneműkben (és el is tudja adni azokat), épp mint egy vékonyabb modell”

- írta Tabria Instagramján.

A lány, aki korábban a Forever 21 amerikai márkával is együtt dolgozott, Twitter-profilján is leírta, milyen nagy álma válna valóra, ha együtt dolgozhatna a fehérneműmárkával.

„Victoria's Secret modell leszek idén Halloweenkor. Remélem egy nap a valóságban is az lehetek.”

Tabria képei tényleg nagyon jól sikerültek: úgy néz ki, mint egy igazi Victoria's Secret-angyal a fotókon. A Huffington Postnak adott interjújában a modell elmondta:

„Már jó ideje gondolkodtam azon, hogy megcsinálom ezt, és a részletek végre összeálltak… Csak szeretném tudni, hogy ők és más cégek miért nem foglalkoznak az átlagos testalkatú nőkkel.”

Őrülten hangozhat ez, hiszen ahogy azt az Elite Daily írója is mondja, furcsa, hogy nem olyan nőket próbál megcélozni kampányaival a fehérnemű márka, akiknek tényleg szükségük lehet jó minőségű, és csinos melltartókra.

A modell azt is elmesélte, hogy milyen kifogásokat hallott eddig arról, hogy miért nem foglalkoztat több cég olyan modelleket, mint ő:

„A fő érv, amit eddig hallottam az volt, hogy a folyamat drága és időigényes, és a vállalatoknak nincsenek meg a megfelelő forrásaik ahhoz, hogy a méreteket kibővítsék.”

Tabria viszont azt gondolja ez csupán kifogás, hiszen a plus size modellek is milliárdos bevételt jelentnek a divatipar számára minden évben. Ezt az AdWeek 2016-os jelentése is alátámasztja, miszerint sok cég bevétele növekedett az év során, amelyek nyitottak voltak a sokféleség bemutatására kampányaikban. Az Aerie fehérneműmárka például 4%-os növekedést hozott az anyavállalatának, az American Egale-nek a tavalyi év során.

Nem lehet tudni, mit tervez a Victoria's Secret a jövőben, de az biztos, hogy Tabria karrierje felfelé ível. Bekerült a Sports Illustrated Swim Search 15 döntőse közé, és nemrég egy fürdőruhamárka divatbemutatóján is fellépett a Miami Fashion Week során. Ha megnyeri a versenyt, ő lesz a 2018-as Sports Illustrated fürdőruha kiadásának modellje.

Forrás: Elite Daily



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!