Rablás vádjával tartóztattak le egy 36 éves férfit az amerikai Texas államban, miután kirabolt egy bankot egy nappal az esküvője előtt, hogy legyen miből kifizetni a jegygyűrűt, és az esküvői helyszín bérlését - jelentette a helyi sajtó.


A Crockett városában élő Heath Edward Bumpous pénteken, helyi idő szerint délelőtt fél 12-kor tért be a szomszédos Groveton városában lévő Citizens State Bankba, ahol közölte az egyik pénztárossal, hogy fegyver van nála, majd pénzt követelt - közölte a helyi rendőrség. A férfi azt is elmondta, hogy mire kell a pénz, amit meg is kapott.

Bumpous földutakon és erdei utakon menekült el a zsákmánnyal, amikor felhívta a menyasszonya, és megkérdezte tőle, hogy bakot rabolt-e. A nő tudta, hogy vőlegénye mit csinált. A helyi rendőrség ugyanis a rablás után azonnal felrakta a férfi fényképét a Facebook-oldalukra, abban bízva, hogy valaki felismeri a rablót.

A menyasszonynak végül sikerült meggyőznie a férfit, hogy adja fel magát, és Bumpous be is ment a Houston megyei bíróságra, ahol beismerte, hogy mit tett. A férfi ellen rablás vádjával indítottak eljárást, és egy megyei fogdában előzetes letartóztatásba helyezték.

Woody Wallace seriff hétfőn az NBC Newsnak elmondta, hogy a szombatra tervezett esküvő végül nem történt meg. Bumpous a letartóztatása óta nem fogadhatott látogatókat, menyasszonya pedig nem akart nyilatkozni az esettel kapcsolatban a sajtónak.

A kiemelt képen Heath Edward Bumpous. Fotó: Trinity County Sheriff's Office


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!