Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Közeli barátja szerint korábbi gondjai vezettek Gesztesi Károly halálához.

Az egész országot megrázta január elején Gesztesi Károly halála. A színész vezetés közben kapott szívinfarktust, az életét már nem tudták megmenteni. Most a színész egyik legjobb barátja, Kosztola Tibor mondta el, szerinte mi okozhatta hirtelen halálát.

A szinkronrendező szerint Geszteszti Károlynak a életben átélt szenvedésektől megkérgesedett a szíve, ezért kapott infarktust. Kosztola Tibor szerint a színész sokszor mosolygott és viccelődött, de belül emésztette magát.

A megkérgesedett szív kifejezést olyanokra használják, akik sok fájdalmat átéltek, és kilenc hónapnál tovább rágódnak rajta.

"Már akkor hallatszott, hogy teljesen egyedi, speciális hangja van, ami a termetéből és a hangszínéből adódott. Utánozhatatlan, ugyanis azzal együtt, hogy férfias, nagyon lágy és finom. Épp olyan, mint Karcsi volt. A hangja az egyéniségéből adódott… A személyisége annyira előtérben volt a szinkronban is, hogy pótolhatatlan a hangja, csak kényszermegoldások lesznek ezután. Még nem is gondolkodtam rajta, kivel helyettesíteném, ez nekem még túl fájdalmas" - mondta Kosztola a Borsnak, aki még a főiskolán ismerkedett meg Gesztesi Károllyal.

Kosztola Tibor azt is elmondta, volt olyan korszak a színész életében, amikor nem tartották a kapcsolatot.

"Voltak olyan mélységek, ahová nem tudtam követni. Akkoriban a fián, Mátén keresztül érdeklődtem róla, és végül a Biblia segített rajta. Örültem, hogy visszakaptam a barátomat, és végre a régi lett. Úgy hittük, mind visszakaptuk Karcsit, de szerintem végül is az ital és a megkérgesedett szíve vitte el, ezek örökre nyomot hagytak a testén akkor is, ha már letette a poharat" - fogalmazott.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!