Nyílt napot tartott a nottinghami Bramcote krematórium, ahol közönség előtt mondák el részletesen, mi történik a hamvasztás alatt, ugyanis sok tévhit kering, például hogy úja felhasználják az elhunytak koporsóját, vagy hogy összekeverik a hamvakat. Ezekkel a hiedelmekkel szerettek volna leszámolni.

Ez történik akkor, mikor egy embert elhamvasztanak

A krematórium munkatársai egy kémlelőlyukon be is nézhetnek, hogy mi a helyzet bent a kemencében.

Egy teherautó sofőrje a telefonján akarta lecserélni a zenét, és nem figyelt közben az útra, nem vette észre az előtte álló kocsisort, amibe 80 km/órás sebességgel hajtott bele. Négy ember esett a baleset áldozatául, a sofőr 10 éves börtönbüntetését tölti emiatt. A balesetről készült videókat az áldozatok hozzátartozói tették közzé.

Ezért nem szabad vezetés közben a telefont használni. Ő négy embert ölt meg ezzel

Borzalmas tragédiát idézet fel egy lányát elvesztő anya.

Még mindig tehetséges tanár, és rendelkezik az ahhoz szükséges képességekkel, és nem látok arra egy okot sem, hogy tönkretegyék ezt az adottságát, és hogy ne lendíthesse előre a társadalmat

- nyilatkozta az ügyvédje annak a tanárnak, aki orálisan kielégítette egy 14 éves diákját, és akit végül amellett, hogy felfüggesztett börtönt kapott, maradhatott a szakmájában.

Orálisan kielégítette a 14 éves diákját, de nem került börtönbe, sőt taníthat is

Ügyvédje elég hatásosan védte.

A kis péniszméret nem kell, hogy problémát jelentsen az ágyban, ráadásul sokszor, amit kicsinek gondolunk, az igazából átlagos. Szexuálterapeutánk arról, hogy ha kicsi, ha vékony, ha görbül, ha nem, a társkeresésben nem a farokméret a legfőbb szempont.

Kis farokmérettel is lehet boldog az élet

Ha kicsi, ha vékony, ha görbül, ha nem, a társkeresésben nem a farokméret a legfőbb szempont.

Egészen elképesztő videó került ki arról, ahogy huligánok az utcán rátámadnak egy parkolóőrrel, leráncigálják a robogójáról, majd ellopják tőle. Közben senki nem csinál semmi, egy valakinek jut eszébe legalább annyit mondani, hogy vigyázzanak, mert felvétel készül róluk.

A földön fekve is rúgták még a parkolóőrt, aztán ellopták a robogóját

Nagyon durván elbántak a munkáját végző férfivel.

Kiemelt kép: iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!