Talán a legszebb kilátást kínáló rooftop bár, ahol az árak sincsenek elszállva.

Amikor a városban nagy a tömeg és sok a zaj, én előszeretettel menekülök a város fölé. A tetőteraszok ki és beépítése az utóbbi időben igencsak megnövekedett, és milyen jól van ez egy így. Persze a koncepció a különböző helyeken más és más. Van, ahova bulizni jár a nép, máshol mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni különleges koktélokért, de akadnak olyan helyek is, ahol korrekt áron lehet pár jó falatot és italt fogyasztani, miközben tényleg a kilátás az igazi szenzáció.

Hotel President Budapest régi helikopter leszállója ma már egész évben a bámészkodni vágyók rendelkezésére áll.

Télen korcsolyapálya, nyáron napágyakkal feltuningolt placc várja a vendégeket, de ezzel a változékony, tavaszi időjárással nehéz volt mit kezdeni. Szerencsére az eszkimóiglukra hajazó építmények megoldották a problémát, így egészen április végéig, vagy a szuperjóidő beköszöntéig élvezhetjük ezt a remek koncepciót.

Az Intermezzo Restaurant & Roof Terrace talán leglátványosabb attrakciója a Popup Bubble Bar. És nagy előny, hogy rossz időben is nyitva tart! Egy ilyen buborékban ülve az eső is izgalmas program, de ha kisüt a nap, az ember nem bírja tovább a zsebében tartani a fényképezőgépét vagy a telefonját.

A Magyar Államkincstár szomszédságának köszönhetően szerintem ez a város legszebb tetőterasza, így mindenképpen érdemes beugrani, akár csak egy kávéra vagy egy sütire.

Ha rám hallgattok, már azonnal nyitásra mentek (17:00), így egy parádés naplementében lehet részetek.

A helyfoglalás erősen ajánlott, ha a buborékokon belül szeretnétek helyet kapni. A három iglu közül választhatjátok a támaszkodós "bar", elnevezésűt, vagy a klasszikusabb leülős "bistro" hangulatút, esetleg a kényelmesen lazulós "lounge" névre hallgatót.

Nagy öröm, hogy az ételeket és italokat sem arany áron mérik. Egy málnafröccs 390 forintért, vagy egy csokitorta 990 forintért ilyen látvánnyal együtt bőven megéri az árát.

Én a klubszendviccsel voltam a legboldogabb, ami után már a vacsorára sem volt gondom. De van sajttál és magyaros ízelítő, ha csak csipegetnétek, és többféle buborékos vagy bubimentes ital is.

Különlegesség még a korlát, amire szerelmes lakatokat lehet elhelyezni. Mi pont aznap jártunk arra, amikor megérkeztek a lakatok, így másodikként helyezhettük el a portál nevét hirdető darabot.

Ki teszi fel mellénk a következőt?

 

Intermezzo Restaurant & Roof Terrace

Nyitvatartás:

H-V 17:00-21:00

Asztalfoglalás:

[email protected]

+36 30 177 8296

  

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!