Elkezdődött az idei tanév, amiről néhány celeb is fontosnak tartotta, hogy megemlékezzen és szóljon az iskolásokhoz. Tóth Vera hétfő reggeli üzenete azonban inkább hasonlított egy igazgató tanévnyitó beszédéhez, ByeAlex viszont átesett a ló túloldalára.

Tóth Vera már hatévesen is úgy nézett ki, mint most

Így kezdte az első osztályt az énekesnő.

Kedves sulisok, én is ilyen szomorú vagyok veletek, hogy ma elindult az iskola… Gondoljatok arra, hogy valamikor én is az iskolapadot koptattam, és azt karcoltam körzővel a padra, hogy KoRn. Én is kaptam egy csomó karót, de azért jeleseket is… Feleseltem vissza bőven a tanároknak, küldtek ki óráról, lógtam is óráról, lógtam is a suliból, verekedtem is suli után, kocsmába is jártam suli után, a büfében is voltam óra helyett, el is áztam az állomáson suli után, meg is éltem az első szerelmet a suliban, utáltam is azt a szót hogy suli, most is utálom, és valahogy közben eljutottam egyetemre, azt is elvégeztem, most meg a színpadon állok

- kezdte fura lelkesítő beszédét a zenész, aki a végére azért összekapta a lényeget, amitől talán a szülők se sírják el magukat.

Akkor nem láttam a folyamatot magamban, mert nem értettem hogy miért kell nekem az iskolapadban ülnöm. De ma tudom, hogy a tanulmányaim nélkül nem lennék ugyanaz az ember, aki most vagyok. Kívánok nektek sok sikert, kitartást és energiát ehhez az évhez. Tegyétek bele magatokat mindenbe, amiben hisztek és ne engedjétek, hogy bárki megállítson benneteket!

Kiemelt kép: Instagram/@byealexittvan


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!