Akcióterv - Vic Armstrong a kaszkadőrszakmáról és az akciófilm rendezésről címmel tart mesterkurzust július 31-én Vic Armstrong akciójelenet-rendező. Armstrong nevéhez olyan alkotások akciójelenetei fűződnek, mint a Terminátor 2. - Az ítélet napja, a Dűne, a Star Wars: A Jedi visszatér, a Charlie angyalai és a Szárnyas fejvadász. A rendező korábban kaszkadőrként dolgozott, olyan legendák bőrébe bújt, mint Superman, Indiana Jones vagy
James Bond.


A mesterkurzuson többek között szó lesz arról, hogy ez a speciális terület milyen alapvető változásokon ment keresztül az elmúlt évtizedekben, a technológiai fejlődés hogyan újította meg az akciófilmek világát, illetve arról, hogy milyen volt a filmtörténet legendás jelenetein dolgozni.

Az akciófilm rendezésről szóló mesterkurzuson Vic Armtrong beszélgetőpartnere Piroch Gábor magyar kaszkadőr lesz. Az angol nyelvű előadásra a szervezők főként rendezőket, producereket, kaszkadőröket és filmszakos hallgatókat várnak. A részvétel ingyenes és előzetes regisztrációhoz kötött.

Kiemelt kép: Colin McPherson/Corbis via Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!