Makai Viktória ultrafutónőt október 14-én támadta meg H. István, majd szexre akarta kényszeríteni. A futónő úgy véli, a férfi megölte volna, miután megerőszakolta - írta a Blikk.


A futónő úgy véli, csak lélekjelenlétének köszönheti, hogy még életben van még:

"Lerángatta a nadrágomat, majd a sajátját is, és próbált közösülni, de ő is szembesült azzal, hogy erekciója és péniszének mérete sem segítette ezt a folyamatot" -mondta a Borsnak Viktória.

A legfurcsább az egészben, hogy István először befogta a futónő száját, majd előre bocsánatot kért azért, amit tenni fog.

Ekkor ő a férfit ért sérelmeiről kezdte faggatni, majd megkérdezte, hogy el tudja-e képzelni, mit érez. István kölcsönös orális szexre akarta kényszeríteni Viktóriát, ám szerencsére a futónő helyszínre érkező férje közbeavatkozott, és megmentette feleségét. Viktória szerint az életébe kerülhetett volna, ha megpróbál menekülni és ha férje sem érkezik időben.

A történtek hatására Viktória úgy döntött, kampányt indít a nők elleni erőszak ellen, hogy sorstársaival közösen erőt adhassanak egymásnak a szörnyű tragédia után.ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!