Bebe Rexha tweetelt magáról egy fehérneműs fotót és egy szöveget mellé, azzal a felvezetéssel, hogy ezt a képet annak a zenei fejesnek küldi, aki azt mondta neki, hogy már túl öreg ahhoz, hogy szexi legyen. A hosszabb szövegben pedig ezt írja:

Nemrég egy fontos pozícióban levő zeneipari ember azt mondta nekem, hogy kezdek túl öreg lenni, a brandem pedig teljesen zavaros. Azért, mert zeneszerző vagyok és szexi fotókat posztolok magamról az Instagramomra, és ez nem olyasmi, amit női zeneszerzőknek csinálniuk kell, pláne az én koromban.

Rexha jelenleg 29 éves, szóval a kérdéses névtelen szereplő szerint ez számít már túl öregnek a szexizéshez, az énekesnőnek viszont esze ágában sincs megfogadni természetesen a tanácsait.

29 éves vagyok. Elegem van abból, hogy próbálnak beskatulyázni. A saját szabályaim szerint élek. Elegem van abból, hogy a nőket leöregezik, ha idősebbek lesznek, a férfiakra meg azt mondják, hogy a korral érnek.

Elmondta még, hogy nem igazán zavarja őt a kora, sőt, teljesen meg van békélve vele és a jövőben se próbál majd erőltetetten fiatalabbnak tűnni.

Amúgy augusztus 30-án töltöm a 30-at és tudjátok mit? Nem fogom rejtegetni. Nem fogok hazudni a koromról, meg olyan dalokat se fogok énekelni, amik több eladást generálnak, mert fiatalosabban hangzanak. Ünnepelni fogom a koromat, azért, mert bölcsebb vagyok, erősebb, és bízzatok bennem, sokkal jobb szerető is, mint 10 évvel ezelőtt.

Az szöveget pedig azzal zárja, hogy megkérdi a névtelen fejestől, hogy ez a kép elég szexi-e számára szarkasztikusan.

Picture dedicated to the music executive who said I am too old to be sexy. pic.twitter.com/56WmE4d01e

- Bebe Rexha (@BebeRexha) 2019. augusztus 12.

Egyébként Rexhával nem először fordul elő, hogy a celebipar a külseje miatt szívatja, annak ellenére, hogy a dalai sikeresek a slágerlistákon.

Az állítólag túl kövér Bebe Rexha nagyon jól nézett ki a Grammyn

A korábbi bosszúságnak nyoma sem volt rajta.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images, Philymack


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!