Nem titok, hogy a férfiak a 40. életévük betöltése után találkoznak az erekciós problémákkal, amely gyakran családi veszekedésekhez, elégedetlen partnerekhez és akár váláshoz is vezethetnek. Meglátogattuk Mártont Pécset, aki őszintén elmondta, hogy a fenti problémák csak a férfi lustaságnak köszönhetőek és, hogy egyszerűen feladják, mivel ő maga is átélte a fenti problémákat, de megoldotta őket és most a 60. életévéhez közeledve is minden este boldogan ugrik be az ágyba. Mint ahogy ő maga is elmondta, rá teljesen igaz a közmondás: " Minél öregebb, annál bolondabb".

"Az az igazság, hogy azon ritka emberek közé tartozok, akik nem szégyellték bevallani, hogy a "lenti férfi kolléga" egyszerűen nem hajlandó közreműködni.

>> Kattintson ide, fedezze fel, hogyan javíthat a szexuális életén <<

Amikor ez először megtörténik, azzal vigasztalod magad, ez csak véletlen volt, egyszerűen rossz napod volt. Majd egy idő után újra megismétlődik és gyakoribbá válik. Végül, elérkeztünk arra a pontra, hogy elkezdtem kerülni a szexet, mert nem akartam szégyenben maradni és bűntudatot érezni, ezzel egyidőben lelkiismeretfurdalásom volt mert a feleségem azt gondolta magáról, hogy nem eléggé vonzó a számomra.

A legrosszabb az egészben, hogy eleinte nem tettem ellene semmit, hanem azt hittem a középkorú férfiaknál ez teljesen természetes. Egész életemben, majdnem 40 éven keresztül nehéz fizikai munkát végeztem, amely nyomokat hagyott a testemen és azt hittem, hogy ez az életmódomnak a következménye. Sajnos, ez a következmény kihatással volt a feleségemmel való kapcsolatomra, mivel egyre jobban eltávolodtunk egymástól.

Valamilyen módon az mentett meg, hogy olyan típus vagyok, aki nehezen tartja magában a gondjait (Baranya megyei vagyok, ha-ha-ha), egy sörözés alkalmával megkérdeztem a maribori kollégámat, aki egy kicsit idősebb tőlem, hogy vannak-e ilyen problémái és ha igen, hogyan oldja meg őket.

A legnagyobb meglepetésemre, azt mondta, hogy már régóta nincsen semmilyen problémája, mert egy készítményt használ, amely segít az erekciónál és emellett megnövelte a péniszének a méretét. Elkezdtem hangosan nevetni, mert azt hittem, hogy csak viccel. Amikor láttam, hogy komoly maradt az arca, őszintén megijedtem, mert azt hittem, hogy valami veszélyes terméket, tablettát szed.

Az életemben nem fogom elfelejteni a pillanatot, amikor átölelte a vállam és halkan azt mondta: "Márton, nevethetsz amennyit csak akarsz, de neked van problémád, én már megoldottam a sajátom és a feleségemet mindennap kielégítem."

Amikor látta, hogy szó nélkül maradtam, így folytatta: "Nem a Viagráról beszélek, tablettákról vagy más vegyi anyagokról, tudod hogy egész életemben sportoltam és soha nem használnék ilyen készítményeket." Találtam két terméket, az X-coret és az Excitet, amelyek 100 %-ban természetesek, mellékhatás nélküliek és használnak, meglátod egész életedben italt fogsz nekem fizetni, annyira elégedett leszel."

Egy pillanat alatt meggyőzött, mert láttam rajta, hogy komolyan beszél. De, volt egy kis problémám, hiszen e terméket csak interneten keresztül lehet megrendelni és én még bekapcsolni sem tudom a képernyőt. Csaknem egész napomba került, hogy eljussak a www.Xcorepovecanje.com/hu weboldalra, ahol kitöltöttem az oldal alján található megrendelőlapot és elküldtem a megrendelést. Megrendeltem két dobozt és kaptam mellé ingyenes postaköltséget is- valaki teljesen ingyen elhozza nekem, van ennél szebb?

Az X-core ragtapasz megrendelése után felajánlottak egy akciós árat, ha az Excitetal együtt rendelem meg, ezt a terméket említette a kollégám is, természetesen kihasználtam az ajánlatot.

Már a következő nap megjelent a postás és egy diszkréten becsomagolt fehér csomagot adott át nekem, olyan egyszerűen nézett ki, hogy senki sem sejthette, hogy mi van benne. Kifizettem a postásnak a vételárat és szinte remegtem az izgalomtól. Már maga a gondolat, hogy az internetről rendeltem meg, majd átvettem a csomagot, minimum 20 évvel fiatalabbnak éreztem magam emiatt.

A csomagban megtaláltam az utasítást, ahogy ott le volt írva, kivettem egy X-core tapaszt és felragasztottam a karom belső oldalára. Nagyon türelmetlen voltam, ezért használtam az Excite gélt is és pár perc múlva éreztem az erekciót- ezzel együtt végre óriási vágyat a szexre! Eldugtam a csomagot és odamentem a feleségemhez, aki a konyhában tartózkodott. Hosszabb idő után újra nagyon fel voltam izgulva, a szex csodálatos volt. Az ő kommentárja erre: "Ó, Márton, mi történt veled?"

Kivülről az X-core tapasz egyszerű tapasznak néz ki, szinte észre sem lehet venni, senki sem tudhatja, hogy van "segítségem". A tapaszt naponta cserélem és mindennap jobb és jobb. Visszatért a tini korban érzett szexuális étvágyam, többé nem volt semmilyen problémám az erekcióval, bizonyos vagyok abban, hogy megnőtt a péniszem hossza és körfogata is. A használata nagyon egyszerű - 24 óránként kell a tapaszokat cserélni, az Excite gélt szükség szerint, legjobb közvetlenül a szex előtt kell használni.

Így a kollégám megkapta a beígért italt, nemcsak egyet. Nagyon örülök annak, hogy hittem neki.

És most azt mondom a saját korosztályomnak, akiknek nincs semmilyen problémájuk: " Fiúk, ha problémátok van a kis pénisszel vagy az erekcióval, próbáljátok ki ezt a két terméket és nem fogjátok megbánni. Egyáltalán nem drága, ha csak arra gondolok, hogy a családi béke és az elégedett feleség aranyat érnek, már megérte, ha-ha-ha!"

Az X-core és az Excite kompatibilisek és egyidejűleg is használhatóak, megrendelhetik a következő linkre kattintva vagy a következő imélen [email protected]

Excite: www.Excitepovecanje.com/hu

X-core: www.XcorePovecanje.com/hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!