A 33 éves Imane Fadil rendszeresen részt vett a politikus hírhedt 'bunga bunga' bulijain. Az olasz hatóságok gyilkosság miatt nyomoznak.


Az olasz hatóságok nyomozást indítottak egy 33 éves nő halála miatt. Imane Fadil modell március elsején, egy hónappal azután hunyt el, hogy kórházba került Milánóban.

A nő a halála előtt azt mondta a rokonainak és az ügyvédjének, hogy attól fél, megmérgezték.

A hozzátartozói pedig azt mondták a sajtónak, hogy egy hónapig tartott a nő haláltusája.

Imane Fadil egyike volt azoknak, akik tanúskodtak Berlusconi ellen egy fiatalkorú prostituált bírósági ügyében.

Olaszországban néhány évvel ezelőtt botrány tört ki, amikor kiderült, hogy Silvio Berlusconi a villájában erotikus és szexpartikat (bunga bunga partikat) tartott, és ennek tizenéves résztvevője is volt, egy Ruby becenevű lány. Emiatt a volt olasz miniszterelnök ügye bíróság elé került.

Akkor a bíróság szerint a vádlott bűnösségét már az is bizonyította, hogy "fizetett nemi ösztöneinek felingerléséért". "A vetkőzés, a meztelenül táncolás, a keblek és a tompor kivillantása, a kacsintgatás, egyáltalán a test közelről való mutogatása mind olyan cselekmények, amelyek objektíve alkalmasak voltak Silvio Berlusconi nemi ösztöneinek stimulálására" – állapította meg a bíróság a 326 oldalas dokumentumban. A testület idézett olyan tanúvallomásokat, amelyek szerint az esték a házigazdával való testi kontaktussal – "mint például a mellek, a csípő, a combok és más intim testrészek simogatásával és markolászásával" teltek.

2013. június 24-én első fokon hét év börtönre ítélte Silvio Berlusconit a milánói bíróság, illetve örökre eltiltotta közhivatal viselésétől kiskorú prostitúcióra való kényszerítése és hivatali hatalommal való visszaéléssel a Ruby-perben.

2014-ben azonban felmentette a milánói fellebbviteli bíróság Berlusconit.

Az olasz lapok azt írják, a nő éppen a visszaemlékezéseit írta, hogy könyvet adjanak ki belőle. A nyomozók lefoglalták és vizsgálják a kéziratot.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!