Tedd a szívedre a kezed: te teljesen biztos vagy benne, hogy jól teljesítesz a hálószobában? Ugye-ugye! Hacsak nem vagy határtalanul magabiztos és halmoznak el állandóan dicséretekkel, akkor nem is olyan egyszerű ezt megmondani. Legyen szó egy kezdeti csókról, vagy egy forró éjszaka technikai elemeiről, nehéz igazán biztosra menni.

De mégis, vajon honnan lehetne tájékozódni? A Redditen megjelent egy kérdés, „Miben tehetséges a hálószobán kívül, aki a hálószobában is az?”, mely alatt a válaszadók az első látásra homályban maradó képességekre igyekeznek rávilágítani.

Az első válaszadó, bobboobles, elviccelte a témát:

„Ha olyasvalakiről van szó, aki bárhol képes elaludni, akkor ő jó eséllyel a hálószobában is jól fog aludni.”

Ám volt, aki sokkal komolyabban, már-már játékosan közelítette meg a témát.

Összeszedtünk egy csokorral a legjobbakból.

ZaraUnityMasters:

„Úgy eszi az őszibarackot, hogy egy csepp lé sincs a kezén.”

Elandir517:

„Egyszer randiztam egy trombitással. HIHETETLEN a nyelvtechnikája! 10/10. Csak ajánlani tudom.

Erre válaszolva Slant_Juicy megjegyzi:

„Trombitásként meg kell találnom a módját, hogy finoman ehhez a poszthoz irányítsam a lányokat, akik tetszenek.”

photo-1496866613897-3bc4c95f9574

KaboomBoxer:

„Kieszi a dobozból az összes joghurtot, kanál nélkül.”

Quadruple-down:

„Felnyög a boríték, mikor megnyalja.”

Slowjams:

„Jó kondiban van. A jó szex kimerítő. Pláne, ha 2, 3, 4 menetre tervezel… Nem azt mondom, hogy élsportolónak kell lenned egy jó numerához, messze nem. De a jó kondi sokat segít.”

gamer8321

„Egy jó szaxofonos tudja, hogyan használja a kezét és a száját, hogy gyönyörű hangokat csaljon elő a hangszeréből.”

dinosauregaylikeme:

„Képes vagyok mélytorkozni egy banánnal és lenyelni. Prímán oldja a hangulatot, bulikon is bevethető.”

intervia:

„Játszik valamilyen hangszeren. Zongorázik? Extra kéztechnika. Fúvós? Extra szájmunka. Vonós? Amúgy is egész nap fát simogat.”

hauntedbypaul:

„Jól kommunikál. Érdeklődik, hogy jól érzed-e magad, ha épp kikapcsolódsz valahol, vagy amikor együtt vagytok, sok helyzetben megkérdezi, mi az, amit szeretnél, és mit nem, de főként nem hisztizik, ha ezek nem minden esetben passzolnak az elképzeléseivel.”

Honeytruck87:

„A csókolózásban. Tudom, hogy a hálóban is van csókolózás, de ha valakivel egy bárban csókolózom és működik, abból már látom, hogy élvezni fogjuk a hancúrozást is. Ha már a csók se megy, akkor komoly kétségeim vannak a hálószobai képességeket illetően.”

 

photo-1507277197361-0a59220ee08d

Fthwrlddntskmfrsht:

"Ha valaki jó hallgatóság, figyelmes az élet legtöbb területén, és nem csak hallja az embereket. Ez annyit tesz, hogy a testednek is megadja majd azt a figyelmet, amit a hálószobában kívánsz.”

adarias:

„Kompromisszumképes. Lehet, hogy furán hangzik, de gondoljatok csak bele – az ilyen ember folyamatosan a lehető legjobb megoldást keresi, amivel mindketten elégedettek vagytok. Magabiztos, de nem agresszív, gyors gondolkodású, de nem előítéletes, biztató, de nem követelőző.

Megadja, amire vágysz, segít, hogy te is megadd neki, és mindkettőtök számára kielégítő az eredmény.”

alexaurus-rex:

„Masszázs. El sem hiszem, hogy erre még senki sem gondolt!”

Mooseoverbuffalo:

„Úgy gondolom, aki jól táncol, az ura a testének, a ritmusnak és a mozdulatoknak, és képes jól reagálni arra, amit a partnere kíván.”

1337 G33k:

„Nőknél: mindig jó jel, ha táncolni tud. Nem profi mozdulatokról beszélek, hanem amikor érzi a ritmust és együtt mozog vele, na akkor valószínűleg jó az ágyban is.

Férfiaknál: hogyan vezet. Furának tűnhet, de egy pasi vezetési stílusa jól mutatja, mennyire türelmes, szabálykövető, agresszív.”

photo-1484162698965-9496f869db39

 

pdx541:

„Figyelmesek másokkal. Azok a nők, akik tudatában vannak a hétköznapok során, hogy a viselkedésük hogyan hat a környezetükre, mindig sokkal jobbak az ágyban is.”

stik3rbelle:

„Tudja, hogy kell simogatni egy cicát. Az megmutatja, hogy (a) képes kapcsolatot teremteni egy másik élőlénnyel, (b) türelmes, és (c) cirógatni fog, míg oboázol rajta.”

MoshedPotatoes:

„Egyszerűen ahogy mozog. Sétál, eszik, kisimítja a haját az arcából, leül/feláll, még az is, ahogyan áll, mikor beszélgettek.

Ha jobban megfigyelitek, látszik, hogy van, aki jobban érzi magát a bőrében, mint mások, ez a testtudat szinte mindig a jó szexben is megnyilvánul.”

 

 

 

 

 

bellanoire13:

„Úszás közben milyen a delfinmozgásuk, pillangótechnikájuk.”

Képek: Unsplash



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!