A Borsnak azt mondták a helyiek, hogy a fiú kiscicákkal és kutyákkal is kegyetlenkedett.


Mint arról korábban beszámoltunk komoly mentális problémákkal küzdött az a 19 éves szekszárdi fiatal, aki megölte a hatéves unokahúgát múlt pénteken.

A fiatal férfi egy ígérettel elcsalta a patakhoz a kislányt, majd hat fejre mért ütéssel végzett vele. Amikor a fiatalember értesült a holttest megtalálásáról, öngyilkosságot kísérelt meg.

A gyilkosságnak, illetve a súlyos bántalmazásnak már voltak előzményei.

A most 19 éves fiú ugyanis 2016-ban intézetbe került életveszélyes fenyegetőzés miatt. "Az intézetben folyamatos

gyógyszeres kezelés alatt állt, többször nyelt tűt, és öngyilkossággal is fenyegetőzött. Azt nem tudni, miért engedték ki korábban,

a Bors megkeresésére az ügyben illetékes Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság későbbre ígért tájékoztatást. Az pedig már az ügyészség közleményéből derült ki, hogy a gyanúsított 2017 őszén a bíróság cselekvőképességet részlegesen korlátozó gondnokság alá helyezte" - írja a Borsra hivatkozva a hvg.hu.

Most más is kiderült a fiatalról.

A fiú Borsnak nyilatkozó ismerősei szerint notórius állatkínzónak ismerték őt.

"Már két nappal a gyilkosság előtt azt mondta, hogy meg fog ölni valakit. Ezekben a napokban több macskát is lefejezett” – mondta egy helybéli a lapnak. Azt állította, olyan is előfordult, hogy a fiú élő kutyát dobott a tűzbe szórakozásból. Máskor pedig a kiscicáival együtt fojtott meg egy macskát.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!