Még a vegánok körében is nagy felháborodást okozott egy ausztrál menyasszony, aki csak azért tiltotta ki több rokonát is az esküvőjéről, mert nem vegánok - írta a news.com.au. Az ausztrál lap cikke szerint a meg nem nevezett nő egy vegánoknak szóló Facebook-csoportban osztotta meg történetét, arra számítva, hogy ott megértésre talál.


Pár rokonnak megmondtuk, hogy nincsenek meghívva az esküvőnkre, mert nem akarunk gyilkosokat vendégül látni az esküvőnkön, aminek életünk egyik legboldogabb napjának kéne lennie

-írta a nő a már törölt Facebook-üzenetben.

De, amikor azt hitte, hogy a többi vegán majd tapsolni fog a döntéshez, és támogatni fogják, akkor nagyot tévedett. A kommentelők kikeltek ellene, amiért "gyilkosoknak" nevezte húsevő családtagjait, "elcseszettként" jellemezve döntését, közölve, hogy "elment az esze".

Többen is felhívták arra a figyelmét, hogy az esküvő egy tökéletes alkalom lett volna arra, hogy megmutassa a húsevő rokonainak, milyen finomak tudnak lenni a vegán ételek.

Válaszában közölte, arra számított, hogy a vegán csoportban majd megértésre talált azoktól az emberektől, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint ő.

Több mint két éven át próbáltam okítani ezeket az embereket, mindenféle eredmény nélkül

- írta a nő, hozzátéve, hogy rokonai "folyamatosan támadták" őt és partnerét, csak azért, mert vegánok. És szerint az esküvőn is csak gondokat okoznának.

A nő végül törölte a posztját, miután egyik rokona is hozzászólt. A nő elmondta, úgy volt, hogy egyike lesz a koszorúslányoknak, mielőtt a menyasszony, akivel egész gyerekkorában együtt nőtt fel, visszavonta a meghívást, csak azért, mert nem vegán.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!