Szombaton a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és 6 fok között alakul, a fagyra érzékeny helyeken -1, -2 fok is lehet. Napközben túlnyomóan derült idő lesz. Északkeleten lehet kevés fátyol-, gomolyfelhő, de csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél olykor megélénkül. A hőmérséklet napközben 19 és 23, késő este 10 és 15 fok között alakul - írja a Kiderül.hu.


Vasárnap a Dunántúlon alapvetően napos, keleten változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Északkeleten, keleten néhol zápor is előfordulhat. Az északnyugati, északi szelet élénk széllökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Hétfőn változóan felhős lesz az ég, nyugaton több, keleten kevesebb napsütéssel. Főleg az északkeleti megyékben lehet néhol zápor. A keleti, délkeleti szél többfelé megélénkül, a Fertő-tó és Sopron környékén meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3-9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18-23 fok között alakul.

Kiemelt kép: MTI/Komka Péter


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!