A nem mindennapi Tinder-blamázst egy közösségi oldalon osztotta meg a tanácstalan férfi. Jó kis vége lett a sztorinak.


A Reddit nevű közösségi oldalon névtelenül bárki tanácsot kérhet a többi, ismeretlen felhasználótól, ha úgy érzi, furcsa, vagy megoldhatatlan helyzetbe került. Egy férfivel épp ez történt. Részletekben közöljük a történetét.

"Feldobott a Tinder egy csinos csajt. Jobbra húztam, ő is, elkezdtünk online dumálni. Nagyon rákattantam, iszonyú jó fej volt. A fotóin ugyan csak deréktól felfelé látszott, plusz azt is mondta, hogy van egy ikertestvére. Egy-két fotón mindketten rajta voltak, szintén csak nyaktól felfelé, láttam, hogy nem hasonlítanak annyira, mint két tojás, de aranyosnak tűntek.

Aztán elérkezett az első randi. A lány megjelent, és nagyon szimpatikus volt, de...hogy is mondjam, gyanús volt. Sokkal teltebb volt, mint a képein. De azt mondta, a Tinderre még a tavalyi fotóit tette fel, én meg nem csináltam ügyet a dologból. Megszoktam, hogy a Tinderen mindenki szépít. A randi nagyon jól sikerült, továbbra is megvolt a szikra, sőt. Egyáltalán nem bántam, hogy kicsit duci, tényleg nagyon aranyos volt. Mondjuk az feltűnt, hogy valahányszor az ikertestvére szóba került, nagyon furán beszélt róla. Olyan...lenézően.

A randi után nagyon lelkes voltam, és meg akartam keresni őt a Facebookon is. És itt jött a meglepetés. A Facebook ugyanis valahogy először az ikertestvére profilját dobta ki, és bár azon csak pár nyilvános fotót tudtam megnézni, de egyértelmű volt, hogy a lány az ikertesója fotóival virított a Tinderen.

Valószínűleg azért, mert a testvére karcsúbb volt nála. Összezavarodtam. Még mindig nagyon tetszik, de nem tudom, elhívjam-e második randira. Végülis másnak hazudta magát, mint aki. Miért volt szüksége erre az egészre, amikor szerintem tök jó nő?"

A válaszok többsége egyértelmű volt: itt nem az a fontos, hogy a lány csinos vagy szimpatikus, hanem az, hogy becsapta a férfit. Íme néhány hozzászólás:

"Szerintem fel a kezekkel, haver, és óvatosan, de határozottan hátrálj ki ebből az induló kapcsolatból. Így senkinek nem esik bántódása."

"Ha valaki már az elején hazudik, az NAGYON ROSSZ jel."

"A randizás nem jótékonysági intézmény. Nem kell mindenkinek egyenlő esélyt adnod. Ez a húzás a csaj részéről nagyon gázos. Egy hazudozóval akarsz összejönni?"

A sztorinak egyébként csattanója is van, amit maga a férfi posztolt ki később.

"Ráírtam, hogy be akartam jelöli Facebookon, és véletlenül rátaláltam az ikertestvére profiljára, ahol az ő fotói jöttek velem szembe, akkor most mi folyik itt. Válasz nélkül, azonnal letiltott. Eléggé paff voltam, de vettem pár doboz sört, majd kiheverem. Köszi mindenkinek a kommenteket!"

Az eredeti bejegyzés itt olvasható:

WIBTA if I don't go on a second date with a larger lady because she doesn't match her Tinder pics? from r/AmItheAsshole



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!