Kathy és Brandon Gunn izgatottan bontogatta az esküvői csomagokat, amelyek közül az egyik kilógott a sorból. Ezt az egyik nagynénitől kapták, amelyre az volt írva, hogy: "Csak az első nagy veszekedés után nyissátok ki!"

Persze jött is az első veszekedés hamar, de a házastársak nem nyúltak a dobozhoz. Úgy vélték, hogy ez nem volt olyan nagy vita mégsem, hogy egy ajándéknak kelljen őket megmenteni.

Aztán jött a következő összeveszés, de akkor sem nyitották ki a dobozt, mert mi van, ha lesz ennél nagyobb vitájuk is?

Így telt el 9 év, ami alatt sosem nyitották ki az ajándékot.

Akkor jött a fordulópont, amikor a házaspár azon tanakodott, hogy mit adjon egy ifjú párnak, akiknek az esküvőjére voltak hivatalosak. Ekkor jutott eszükbe, hogy az ajándék, ami a legtöbbet jelentette nekik és legnagyobb hatást gyakorolta a kapcsolatukra, még mindig ott hever a szekrényben kibontatlanul.

Ironikus módon nem egy vitánál, hanem ennél az alkalomnál döntöttek úgy, hogy végre megnézik mi van benne.

A dobozban két üzenet volt mind a kettőjüknek név szerint. A nőnek azt írták, hogy vegyen egy pizzát, vagy valamit, amit mind a ketten szeretnek, a férfinak pedig, hogy vegyen egy virágot, és egy üveg bort.

Ezután felbontották a dobozt is, amiben egy kristály vázát, 2 kristály pohárat, 1 habfürdőt és egy szappant találtak.

Nem az ajándék anyagi értéke, hanem a mondanivalója az, ami sokat jelentett a párnak. Mindvégig azt hitték, hogy Alison az 50 éve tartó sikeres házassága alapjául szolgáló bölcsességét fogja megosztani velük… és bizonyos értelemben ez történt.

Végül nem azért nyitották ki a dobozt, mert küszködtek és szenvedtek, hanem azért, mert a házasságuk erős maradt.

Forrás: staxblog.hu

Mi a véleményed?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!