Elköltözni a családtól, és új életet kezdeni egy másik városban cseppet sem könnyű. Ha új fejezetet nyitsz, legalább annyi stresszforrással kell számolnod, mint örömmel, azonban ha kézbe veszed az életed, és tudatosan irányítod a mindennapjaidat, életed legszebb élménye vár rád!

Íme 3 dolog, amit fontos észben tartanod, ha új helyre költözöl egyedül:

1. Mindig te legyél magadnak az első

Mikor új helyre költözöl, rengeteg impulzus ér, és szeretnél mindent tökéletesen csinálni. Helyt állni a munkában, kapcsolatot építeni új emberekkel, és persze felfedezni a város rejtett kis zugát. De egy valamit ne felejts el: a lassan járj, tovább érsz örök érvényű szabály, olykor szánhatsz egy kis időt a pihenésre is. A rengeteg tapasztalat akkor érik be igazán, ha hagysz időt a feldolgozásukra.

2. Az igazi barátságokhoz idő kell

Amellett, hogy tartod a kapcsolatot a régi barátaiddal, nyilván szeretnél új emberek felé is nyitni. Ez egy magától értetődő, természetes folyamat, azonban légy benne türelmes. Az igazán mély, hosszantartó barátság nem egyik napról a másikra alakul ki. A közös programok, a mély beszélgetések összekovácsolhatnak az új ismerősökkel, de ne várd azt, hogy pár nap alatt 10 évet ugorjatok.

3. Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal

Az egyedüllét elsőre roppant ijesztőnek tűnhet. Mikor belépsz a lakásba, nincs kihez szólnod, és jó éjt puszit sem nyomnak a homlokodra, ám van egy igencsak pozitív hozadéka az új életformádnak: itt az ideje, hogy igazán közel kerülj saját magadhoz, és felismerd, hogy egyedül is remekül tudsz szórakozni. Hidd el, nem csak a balfék, magányra ítélt szinglik járnak szólóban moziba!

Forrás: Elite DailyÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!