Ezek a hírességek abban az évben születtek, amikor az első ember lépett a Holdra, ugyanabban az évben, mint amikor Woodstock volt, és ugyanabban az évben, amikor megjelenik az ikonikus Beatles album, az Abbey Road. Micsoda év volt 1969!

Az 50. születésnapjuk megünnepléseként összeszedtük az összes hírességet, akik idén mennek át az új évtizedükbe.

1. Jennifer Lopez

\

Jennifer Lopez nemcsak 50 éves lett ebben az évben, július 24-én. Turnézik is, eljegyezték, egy televíziós műsorban zsűritag és egy ikerpár édesanyja. "Csak azt csinálom, amit mindig csinálok, és folytatni fogom" - mondta Jenny a tömbből (Jenny from the Block a Today-nak.

2. Paul Rudd

A Bosszúállók sztárja, aki a Hangyát játssza, április 6-án ünnepelte 50. születésnapját, mint a Kritikusok televíziós díjának nyertese.

3. Cate Blanchett

Cate Blanchett számára betölteni az 50-et május 14-én nem volt nagy ügy. Elismerte, hogy most van az, hogy jobban bízik önmagában, és továbbra is mozgalmas életet akar élni.

4. Jay-Z

Milliomos, 22-szeres Golden Globe győztes, és a páratlan Beyoncé férje, Jay-Z, újabb sztár az újdonsült 50 évesek között, december 4-én ünnepli a születésnapját.

5. Ken Jeong

View this post on Instagram

‪Picking up my SAG card!‬

A post shared by Ken Jeong (@kenjeong) on

Az egyik legviccesebb humorista Hollywoodban, Ken Jeong-ot kedvelőit láthatjuk olyan televíziós műsorokban, mint a Balfékek, olyan filmekben, mint a Másnaposok, valamint a The Masked Singer televíziós műsorban, ahol bíróként ül. Jeong július 13-án lett 50 éves.

6. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston talán Rachel karakteréről a leghíresebb a Jóbarátokból, de még mielőtt megkapta a nagy szerepet, pincérnőként és telemarketinges ügynökként kellett dolgoznia. A skót Stuart ház közvetlen leszármazottja. Hercegnő, Golden Globe győztes és örökké gyönyörű! Február 11-én ünnepelte nagy születésnapját.

7. Matthew McConaughey

A listánkon szereplő másik Oscar-díjas színész, Matthew McConaughey november 4-én ünnepli születésnapját, és szerepel minden idők olyan kedvenc filmjeiben, mint például a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, a Mielőtt meghaltam, A Wall Street farkasa és a Csillagok között.

8. Gerard Butler

View this post on Instagram

Happy New Year from Shushka and me.

A post shared by Gerard Butler (@gerardbutler) on

A 300-tól a P.S. I Love You-ig, az igazság az, hogy Gerard Butler igazi kaméleon tud lenni. De színészként szinte nem is találkoztunk vele: a Glasgow-i Egyetemen szerzett jogi diplomát. Ez a Skorpió november 13-án lesz 50 éves.

9. Gwen Stefani

View this post on Instagram

Excited for day 3 of #justagirl #vegas gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

A korábbi No Doubt énekesnője, az örökké fiatal Gwen Stefani arról ismert, hogy sikert sikerre halmozott, és sikeres ruházati vonaláról, az L.A.M.B-ről. A 3 gyermekes anya, aki a barátjával, Blake Sheltonnal örök nászúton él, ebben az évben október 3-án lép a nagy 5-0 klubba.

10. Matthew Perry

Nagy év ez a Jóbarátok rajongóinak számára! Ez a színész, akit az édesanyja nevelt Kanadában, 1994-ben Chandler Bing-ként áttörő szerepet töltött be. Matthew Perry augusztus 19-én ünnepli születésnapját. Lehet, hogy ez az év különösebb lesz számára?

11. Jason Bateman

Not sure how Shinola makes it look good AND sound good. pic.twitter.com/EeDK1EDicc

- Jason Bateman (@batemanjason) November 22, 2017

Jason Bateman színész, rendező, producer és Golden Globe győztes 'Az ítélet: család'-ban nyújtott szerepéért. És nem véletlenül fejlesztette ki ezt a tehetséget, mivel édesapja, Kent Bateman is színész, író, valamint film- és televíziós rendező. Ez az 1969-ben született Bak január 14-én fújta el a gyertyáit.

12. Marilyn Manson

Egy titokzatos ember tömérdek rajongóval, Marilyn Manson zenészként vált ismertté, aki szerette megszegni a szabályokat. Január 5-én tartotta 50. születésnapját, olyan vendégekkel, mint Courtney Love és Karen O a Yeah Yeah Yeahs-ből.

13. Renée Zellweger

Mindannyian ismerjük Renée Zellwegert a Bridget Jones naplójából, de miután egy 6 éves szünetet tartott a reflektorfényből, készen áll a következő nagy szerepre Judy Garlandként a Judy című filmben, amelyet 2019. második felében jelentenek meg. Április 25-én lett 50 éves.

14. Peter Dinklage

View this post on Instagram

Hah when you're that famous that you start to want to have pictures with yourself ????????#absolutlynot

A post shared by Peter Hayden Dinklage (@iampeterdinklage) on

View this post on Instagram

Twins????????‍♂️

A post shared by Peter Hayden Dinklage (@iampeterdinklage) on

2019 nagy év Peter Dinklage számára: nemcsak a Trónok harca nagy fináléjának éve, de az az év is, amikor búcsút mondott negyvenes éveinek. Június 11-én lett 50 éves. És ne gondold, hogy luxus életet él. Beismerte, hogy estéit egy könyvvel pihenve, teát iszogatva és kutyáját sétáltatva tölti.

15. Jack Black

View this post on Instagram

i'm on a boat! #islandfever

A post shared by Jack Black (@jackblack) on

Thomas Jacob Black, vagy Jack Black, a Rocksuli-ban játszott szerepéről a leghíresebb és a Tenacious D. rockegyüttes vezető énekeseként. Igazi rocksztárként, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz az augusztus 28-i 50. születésnapi partija!

16. Ellen Pompeo

Meredith Grey 50 éves lesz ebben az évben! 6 gyermek közül a legfiatalabb, Ellen Pompeo november 10-én ünnepli nagy születésnapját. És ha rajongó vagy, készülj fel, hogy elbúcsúzol tőle, amint a Grace klinika véget ér. Egy 2014-es interjúban azt mondta, hogy "határozottan nincs nagy vágya arra, hogy a Grace klinika után szerepeljen".

17. P. Diddy

View this post on Instagram

Have a blessed Sunday everyone! L O V E

A post shared by Diddy (@diddy) on

P. Diddy egy igazi zenei vállalkozó, és egykor a hip-hop világ leggazdagabb emberének tartották. Valódi nevén Sean Combs emberbarát is: 2003-ban 2 millió dollárt keresett New York City oktatási rendszeréért. November 4-én ünnepli 50. születésnapját.

18. Ice Cube

View this post on Instagram

How many of y'all freaks on the low? PC: @fotobudz

A post shared by Ice Cube (@icecube) on

Az MTV szerint minden idők tíz legnagyobb MC-je O'Shea Jackson (vagy Ice Cube). Rapper, zenei producer, színész, író, komikus, filmproducer, amerikai rendező és építész! Építészmérnöki diplomával rendelkezik, de soha nem kapott bizonyítványt, mivel rapperként kezdte el sikereit. Ice Cube idén június 15-én ünnepelte a nagy 50-et.

19. Terrence Howard

Terrence Howard, aki jelenleg az Empire TV show-ban Lucious Lyon-ként szerepel, és akit a Nyomulj és nyerj! című filmben betöltött szerepéért a "Legjobb színész"címre jelöltek, énekes is. Az egyetlen Shine Through It albuma 2008-ban debütált. Halak csillagjegyűként, március 11-én ünnepelte születésnapját.

20. Edward Norton

Edward Norton egy Oscar-jelölt, aki a sztárságot azzal érte el, hogy 1996-ban a Legbelső félelem című filmben játszott. A színészkedést azonban nem is fontolgatta, mivel korábban történelmet tanult a Yale Egyetemen. Norton is szerepel azon híres emberek listáján, akik 2019-ben töltik az 50-et - születésnapja augusztus 18-án van.

21. Catherine Zeta-Jones

View this post on Instagram

Can you guess what I'm thinking right now?

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Ha valaki azt mondaná nekünk, hogy Catherine Zeta-Jones idén 50 éves lesz, akkor nem hinnénk el. A chicagói színésznő a háttérbe vonult, és talán ez a titka, hogy megőrizze fiatalságát. Érdekes tény: neki és férjének, Michael Douglasnak ugyanazon a napon, szeptember 25-én van a születésnapjuk.

22. Donnie Wahlberg

View this post on Instagram

#DWAir is wheels up! #loveeternal

A post shared by DONNIE WAHLBERG (@donniewahlberg) on

A '80 -as és 90-es években felnőtt lányok első szerelme, a New Kids on the Block énekese, Donnie Wahlberg most a Wahlburgers TV-valóság show-ban való szereplésére összpontosít. Születésnapja augusztus 17-én volt.

23. Tyler Perry

View this post on Instagram

Ia orana! Time to get back to work. Thank you to the wonderful people of French Polynesia!

A post shared by Tyler Perry (@tylerperry) on

Lehet, hogy Tyler Perry-t Madea-ként ismered, de sikeres rendező, író és producer is, és exkluzív többéves együttműködést folytat Oprah Winfrey-vel és az ő hálózatával, az OWN-val. Tyler Perry szeptember 13-án lesz 50 éves.

24. Dave Grohl

View this post on Instagram

Cookin' up some grub????????#foofighters

A post shared by Dave Grohl ✪ (@daveghrol) on

Még egy vallomást kell tennünk: Dave Grohl valóban 50 éves lett ebben az évben! Sok lány első szerelme a '90 -es években, mint a Nirvana dobosa és a Foo Fighters gitárosa és énekese, Grohl január 14-én ünnepelte születésnapját.

Te vagy valaki, akit ismersz idén lesz50 éves? Hagyj egy kommentet, és taggeld be az embert itt! 2019 sok különleges ember számára nagy év.

Insta képekre nézz rá, hogy oké-e, nálam néhány még mindig nem jelenik meg.

Mi a véleményed?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!