Tinderen mindenki a lehető legjobb oldalát szeretné megmutatni, de gondoljunk csak bele: minek ez a sok hűhó, ha később úgyis kiderül az igazság? Jobb, ha már az első perctől kezdve őszinték vagyunk, így a partnerünk pontosan tudja, mi vár rá. Íme 12 ember, akitől érdemes inspirációt meríteni, ha a bemutatkozásod fogalmazod:

"Egyszer elütött egy teherautó."

"Párkapcsolati állapotom: két főre készítettem vacsorát. Mindkettőt megettem."

"Bízom benne, hogy egy napon majd visszanőnek."

"Elég cuki, hogy elálljon a lélegzeted, elég okos, hogy aztán segítsen visszahozni."

"30 feletti nőknek: altatóorvos vagyok, családot szeretnék alapítani. 30 alatti nőknek: labrador kiskutyákat tenyésztek."

"Házas vagyok, 14 gyerekem van, és keresek valakit, akivel együtt alhatok, ha nincs itthon a férjem. Vicceltem. Csak szeretnék valakit, aki eljön velem az unokatestvérem esküvőjére nyáron, hogy a családom végre ne firtassa a nemi hovatartozásom."

"Imádom a hosszú tengerparti sétákat. Azt leszámítva, hogy nem tudok járni, és a homok tönkreteszi a kerekesszékem gumijait."

"Ő a szobatársam, Bailey. Nem tudja, hogy csináltam neki Tinder profilt, úgyhogy ha randiznátok, légyszi ne mondd el neki. Nagyon menő meg minden, de az utóbbi időben folyton a Netflixen lóg, és ki akarom mozdítani a házból, hogy én is meg tudjam nézni a sorozataimat."

"Hogy cuki vagyok-e? Nem. Hogy jó-e a személyiségem? Az sem."

"Ez akár te is lehetnél."

"Nem az a fajta lány vagyok, aki előtt vissza kell tartanod a pukit. Az a fajta vagyok, akinek tartogatod a pukit."

"Nem vagyok ebolás"

Forrás: Bored PandaÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!